Menu:

Zoeken:

Nieuw:

Stir it Up
Bestel Mar
Oh Carol
Auf der Autobahn
Apache

Bestellijst:

Leeg

Maak me gek

Gerard Joling probeerde van jongs af aan aan de bak te komen in de muziek, maar slaagde er in eerste instantie niet in. In 1985 deed hij mee met de Soundmixshow. In de finale werd hij derde. Maar dankzij zijn optreden brak hij wel door en in datzelfde jaar scoorde hij enkele grote hits, waaronder 'Love is in your eyes' en 'Ticket to the tropics'. Dat laatste nummer werd in Nederland een nummer 1-hit.

De volgende jaren scoorde Gerard Joling verschillende hits. In 1988 vertegenwoordigde hij Nederland bij het Eurovisie Songfestival met het nummer 'Shangri La'. Joling eindigde op de 9de plaats. In 1989 scoorde hij zijn op één na grootste hit 'No more boleros'. Dit nummer bereikte de nummer 1 positie in verschillende landen op de wereld, waaronder in Nederland en enkele Aziatische landen. Het album kwam in 22 landen uit.

In januari 2007 bracht Joling de single 'Maak me gek' uit. De single werd een groot succes en bereikte eind maart de nummer 1 positie in de Single Top 100. Hiermee is het zijn grootste hit sinds zijn nummer-1 single No More Boleros. Een vrolijk nummer waarvan je zowel een MP-3 als een .pdf-voorbeeld kunt bekijken.

Toevoegen aan bestellijst

Bekijk voorbeeld
Bekijk voorbeeld